BAT, Cure en Afvalstoffendienst leiden medewerkers samen op

Vijftien medewerkers van Cure, BAT Tilburg en de Afvalstoffendienst Den Bosch werden hartelijk ontvangen in de Druiventros te Berkel-Enschot. Vol enthousiasme gaat deze klas aan de slag.

Lees meer

Een jaar lang gaan zij gezamenlijk hun kennis vergroten over de ontwikkelingen in de sector AMBOR (Afval, Milieu en Beheer Openbare Ruimte).

De MBO-2 beroepsopleiding omvat een breed aanbod aan lesmodules die aansluiten aan het dagelijkse werk op de milieustraat of op de huisvuilwagen.

 

Onderwerpen als Circulaire Economie, Loopbaan & Burgerschap, Arbowet en communicatieve vaardigheden worden toegespitst op het werk, maar ook Taal en Rekenen komen ruimschoots aan bod.

 

In totaal gaan zij een jaar lang samen de schoolbanken in (gemiddeld eens in de veertien dagen) en zal de theorie ook afgewisseld worden met praktijkopdrachten. Als de direct leidinggevende van de medewerker – naast alle behaalde resultaten van de lesmodules – ook het totaaltraject in de praktijk een positieve eindbeoordeling geeft, verwachten we aan het einde van het schooljaar de vlag te hijsen!

 

Wij wensen alle leerlingen een plezierig en leerzaam schooljaar toe!

Kennis van morgen

Bekijk alle nieuwsberichten